nya gardiner

Två dagar senare..

Ääääääntligen är jag färdig
med hissgardinerna! Alltså, vilket jäkla projekt det blev. Jag har nog tyst i mitt huvud skrikit tusen svordomar under tiden. Symaskinen krånglade konstant med trådtrassel och två nålar som gick av (liksom, varför???), jag hade fått med mig 20 centimeter för lite tyg från butiken, jag sydde fel och fick sprätta och sy om, listerna jag hade köpt var tydligen för breda för kanalen. Så jäkla klantigt av mig!

Självklart kunde jag inte göra det enkelt för mig, utan bestämde mig för att ha tryckknappar istället för att knyta rosetter. Jag tänkte att det blir enklare eftersom vi ska ha de i vardagsrummet och det kommer bli en del ned- och upphissande och då underlättar det ju om man alltid får de i samma längd istället för att krångla och knyta varje gång. Och jo, visst det blir säkert enklare men maj gad vad tid det tog att montera tryckknapparna. Dessutom monterade jag en åt fel håll och en på fel mått. Gör om, gör rätt.. Nu sitter de på plats!

Men, mina vänner, resultatet är jag sjukt nöjd med och nästa gång jag gör något dylikt kommer jag definitivt inte göra alla fel jag gjorde denna gång! Peace is in my mind again.


Bebis har fått en egen plats i fönstret

Kommentarer
Postat av: Lina Erikers

Guuud va fint det blev! Du är sån jäkla pysselmormor.. jag vill också! :)

2012-03-07 @ 18:35:26
URL: http://tilldigsarah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...