den hemlige kocken

Har snart läst färdigt "Den hemlige kocken" av Mats-Eric Nilsson. Alltså, det är sjukt hur mycket skräp matindustrin pumpar i maten som säljs i våra butiker. Smakförstärkare, förtjockningsmedel, färgämnen, aromer med mera.. Det som gör att allt detta skräp läggs till i maten är den dåliga kvaliteten på råvaran. Punkt. Vill vi verkligen äta sådan mat? Enda sättet att slippa är att köpa riktiga råvaror och laga maten själv. Att lusläsa innehållsförteckningar för att välja vad man stoppar i sig. Att vara medveten helt enkelt! För det vill vi väl? Vara medvetna och bestämma själva vad vi väljer att äta?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...