magen..

Vad olika magen känns från dag till dag! Igår blev den stenhård bara jag gick från soffan till toaletten (seriöst alltså, det är väl en tiometerspromenad ungefär) och inatt vaknade jag flera gånger av att den var hårdare än en medicinboll. Men nu mår den prima ballerina och jag har både varit på morgonpromme och klippt gräset utan probs. Nu - ut och plantera tomater!
 
 Idag är vi best pals, jag och bebisen.
 

fönstermålningen..

.. är klar! Ett av mina projekt jag pysslat med sen jag gick hem från jobbet. Jag är vanligtvis inte såhär "vit" i min inredning, tycker mer om när det är lite färg och liv i, men det kommer nog framöver skulle jag tro..
 
 
 
 
Och såhär såg det ut precis när vi köpt huset och den förre ägaren fortfarande bodde här.
 
 
Här håller vi på att renovera:
 
 
Här börjar det väl likna något i alla fall:
 
 
Men nu är det äntligen färdigmålat, vi har satt på lister runt fönsterbrädan för ett mjukare och snyggare intryck och det känns sjukt bra.

barnvagn

Nu har vi alla delar till vår fina barnvagn! Vi har köpt den av Tompas kusin. Den verkar superbra, och är liten och smidig. Efter lite övningskörning kommer det nog gå prima att manövrera, fälla ihop och förstå sig på alla knappar och spännen på den. Enda nackdelen är att katterna gillar den väldigt mycket och gärna ligger i den och glassar. Som tur är finns ett nät som ska skydda mot mygg och annan ohyra, som t ex katter.

samtal med hunden

Varje vardagsmorgon innan jag går upp samtalar jag lite med Shiva (på helgerna pratar jag med Tompa istället). Ska vi gå upp tycker du, Shiva? Äta frukost och gå promme? Som ni förstår får jag oftast väldigt bra svar.
gräsklippning och studentdag

Imorse klippte jag gräset och jag kan lätt säga att nyklippt gräs är en av de bästa dofterna jag vet! Så sommar och så härligt. Efter insupande av gräsdoft åkte jag med mamma och pappa för att titta på lilsis Eves utspring, hon tar nämligen studenten idag! Helt crazy, kan inte förstå när hon slutade vara tolv år gammal?? Tiden bara springer iväg. För sex år sedan tog jag studenten. Ja, nog börjar man bli gammal allt..Sis Eve och moi. Hennes skylt är så fin! Var otroligt nära att börja gråta på
tryckeriet när jag hämtade den. Well, I blame the graviditetshormoner in my kropp.


mjukast i världen?

Jag har köpt filtar och två sköna stolar till verandan. Filtarna kan vara de mjukaste i hela världen, är helt kär i dem! Såhär hoppas jag kunna ligga en stor del av sommaren, den senare halvan med en bebis närvarande. Och Tompa i den sköna stolen bredvid såklart. Med sin mjuka filt.målning

Jag håller på att måla fönstren (eller fönstren? Fodren runt fönstren, fönsterbrädor och resten som jag knte minns vad det heter.. Nåt med salningar?) i köket vita. Innan var de laserade och inte fagra att se på..

Frågan är hur det kommer bli nu?! Har yttepyttelite färg kvar och de behöver definitivt målas minst en gång till. Typ orka åka till färgaffären.. Fler bilder kommer när jag börjar bli färdig!irriterad AB

Jag kan ha haft lägst blodsocker i hela världen när jag nyss gick runt på stan. Så irriterad jag blev på allt och alla! Folk med kort utan pengar som insisterar på att prova dra det hundra gånger - med samma resultat, människor som stannar precis innanför ingången till affärer och nötter som tjafsar om priser på varor när de ska betala. För att inte tala om tanten på Ica som klämde sig in på toaletten med kundvagn och allt - bara så störigt!

Nu är jag i alla fall i hemmets lugna vrå och ska stabilisera både blodsocker och humör. Pjuh!
verandastädning

Håller på med projekt verandastädning- och inredning inför sommaren. Mycket dom ska fixas innan bebis kan titta ut!best ever

Den här graviditeten kan vara det bästa som hänt mig! Eller, alltså, klart att det är det men nu tänkte jag på min havandeskapspenning. Det är så underbart skönt att glida omkring och ta det lugnt hela dagarna! Hur jag får tiden att gå? När det inte regnar befinner jag mig garanterat i trädgården. Maj gad vad jag trivs där!

Idag har jag sått bland annat andra omgången sallad, rödbetor, morötter, sockerärter, squash och solros. Jag har planterat blommor i amplar till verandan, rensat ogräs och gödslat. På bron står gurka och pumpa och vänjer sig vid uteklimatet så de snart ska kunna flytta ut. Man kanske skulle blitt trädgårdsmästare?mums

Jordgubbar + kesella = sant. Så jäkla gött! Detta är dock frusna jordgubbar så lite fusk är det allt, men man tager var man haver, eller hur?


nationaldagen

Assååååå ursäkta mig att det är så länge sen jag bloggade! Finns det några tappra själar kvar där ute? Hope so! Tompa och sis Eve har upplyst mig km att det går att blogga utan dator, så vi testar väl såhär då tänkte jag. Sitter typ aldrig vid datorn längre nämligen..

Anyhow, idag firar vi nationaldagen med lövbiff, halloumi, bea och rotfrukter. Och ett glas rosevin. Alkofritt såklart, är fortfarande preggo gott folk.


RSS 2.0