eskil

Nu ska jag skriva lite om vår fina bebis. Han har fått en egen kategori här på bloggen och jag hoppas jag kommer fortsätta blogga (blogga mera!!) så ni och jag och alla som vill kan hänga på.
 
Eskil föddes den 16 juli 2012 klockan 23.08. Han var 50 cm lång och vägde 3540 g. Idag (på sin tvåveckorsdag för övrigt..) är han 54 cm och väger 3960 g! Eskil är nog världens goaste bebis (opartisk bedömning, såklart) och har hittills varit supersnäll mot mig och Tompa.
 
Förlossningen gick snabbt, vi skrevs in på förlossningsavdelningen 18.05 och klockan 23.08 är han som sagt född. Fem timmar.. Varav jag spenderade två i badet, med Tompa bredvid som läste bok. Vi hade det bra och hade en grym barnmorska som var lätt att jobba tillsammans med! En bild jag alltid kommer minnas är när Eskil precis kommer ut och barnmorskan lyfter upp honom. Jag blev så paff, trodde inte det skulle gå så snabbt att krysta ut honom! Anyhow, när hon lyfte upp honom sa Tompa, som satt bredvid och höll mig i handen, "Det blev en Eskil". Tur att namnet passade honom, för vi hade bara ett på lager.
 
Tiden på BB tyckte jag inte var lika rolig. Det var drygt att dela rum och jag bestämde mig för att åka hem efter bara en natt där. SÅ skönt att komma hem och bara vara. Här hemma, där vi trivs som bäst. Sova i samma säng som Tompa och sitta på vår veranda och njuta. Underbart.
 
Vi har haft mycket besök och hunnit med två besök på BVC. Vovvis Shiva verkar gilla sin lillebrolla och katterna har mest hållt sig undan sen Eskil flyttade in.
 
Eskil och Shiva

Kommentarer
Postat av: Lina Erikers

åh nu fällde jag en liten tår! Han är så fin er lilla Eskil! Men galet vad han växt!! Herregud, snart skjutsar han morsan o farsan på fest! Nä förlåt, så fort ska det inte gå :) Tant Lina saknar dig Eskil!

Svar: Ja, nu får du lugna ner dig lite! ;) Några småbarnsår vill jag gärna ha där emellan!
ekfan

2012-07-30 @ 21:10:41
URL: http://tilldigsarah.blogg.se
Postat av: "Cecilia"+Borderline

Åh, STORT GRATTIS!! Vad underbart att allt gick bra för er! :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...