update

Här händer det grejer månntro..

- Magen växer och frodas. Bebis kickar, boxar och vänder sig eller vad den nu pysslar med ofta! Jag måste snart byta till en större skjorta på jobbet.

- Tydligen är det inte självklart att Tompa är pappa till bebis när vi inte är gifta. Därför måste vi gå till soc och skriva på något papper för att intyga detta. Liksom vadå? Skulle en vigselring på fingret göra att man omöjligt kan producera barn med någon annan?? Något jag missat kanske?

- Vi har köpt en barnvagn. Och en spjälsäng. Och lite barnkläder. Bilder på detta kommer, givetvis!

- Igår var vi på första mötet med föräldragruppen. Vi såg en film om en förlossning på slutet. Är ni helt avskräckta nu? undrade barnmorskan. Nej, vadå? De klämde ju ut ungarna som ingenting! Typ., tänkte jag. Nästa gång ska vi gå igenom komplikationer. kanske jag blir avskräckt. På filmen var allt liksom frid och fröjd (vilket såklart är bra att se eftersom de flesta förlossningar är komplikationsfria).

- Jag har fått godkänt från Försäkringskassan att gå hem från jobbet den sjuttonde maj. Som Norges nationaldag ska firas i år!

Kommentarer
Postat av: Malin

Visst är det väl ett bra tillfälle att sluta då, men abstinensbesvären kvarstår och jag känner inte att jag måste sluta.

Och jag tycker ändå att man ska få välja själv om man vill sluta eller inte! :)

2012-04-19 @ 18:07:43
URL: http://maleyeriksson.blogg.se/
Postat av: Malin

Ja, det var supergott! :) Proppmätt efteråt. Rullade till soffan. :DÅh, lägg in en bild på bebismage! :D

2012-04-19 @ 18:08:54
URL: http://maleyeriksson.blogg.se/
Postat av: Emma

Underbart att höra att bebisen hör sig till känna :-D alltså den där filmen fick vi låna hem OM vi ville, vi såg den inte :-P hoppas ni fina mår bra, blir kul och få se era bebis inköp :-) ha det så gött vännen och jag vill gärna vara med och fira dig när du får gå hem, Norge slå på stort för din skull men vi kanske kan käka mat eller ta en fika ;-) kram!!

2012-04-20 @ 07:45:16
URL: http://emmaslillaplats.blogg.se/
Postat av: Marie

Ja vill med vara med och fira!! Kanske en grillning?

Härligt att allt går bra och att ni mår som ni ska :-)

2012-04-20 @ 12:03:46
URL: http://mariemelen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...