beverly hills igen

Min nya kompis har kommit hem! Säsong fyra av Beverly Hills. Fina grejer. Jag har bloggat otroligt mycket om Berverly Hills på sistone känner jag, men nu lovar jag att sluta. I fortsättningen ska jag i det tysta umgås med Brandon, Kelly, Dylan, Brenda och de andra bortskämda ungdomarna med übersnygga kläder.


BH säsong 4

beverly hills

Jag har kollat på så mycket Beverly Hills när jag var sjuk att vår DVD pajat (förmodligen relaterat till overload av intriger) och säsong tre snart är slut! Nu är jag frisk men dock beroende, så jag måste beställa säsong fyra illa kvickt. DVD har Tompa redan beställt och installerat. Ja, är man beroende så är man.


BH 90210

de tre senaste dagarna..

.. har jag skapat en grop i den här soffan med en trogen vän nedanför på golvet.... druckit litervis med te ur den här muggen.... umgåtts med de här vännerna från Beverly Hills..Så, det var mitt liv i stora drag. Vad gör ni på dagarna? Pressar i solen? Jobbar? Klipper gräset? Badar på Lugnet? Eller i sjön? Njuter av att inte ha feber och ha en hel hals?

halsont och feber

Jag som igår var så taggad för svennebananlivet igen vaknade imorse och var sjuk! Jag hade ont i halsen igår och trodde det berodde på all den passiva rök som insupits i mina lungor under Peace & Love. Men.. Jag har knappt kunnat prata på grund av smärta och haft feber idag. Jag har druckit två liter vatten, tre stora koppar te och en halvliter glass. Knaprat Alvedon och smärtstillande för halsen. Det känns faktiskt lite bättre nu, så imorgon förväntar jag mig att vakna kry som en nötkärna!


Mina läkemedelsvänner

dagen efter helgen

Livet börjar återvända till det normala efter Peace and Love i helgen. Peace and Love var underbart! Trots att jag börjar bli för gammal för en tredagars hade jag skitkul med snajsiga människor och njöt hela helgen. Idag var det back to reality, jag har jobbat, hämtat Shiva som sovit borta i fem dagar, lagat massa matdosor, städat, rensat landen, planterat blommor... Även fast fest och festivalliv är kul finns det faktiskt inget som går upp mot vardag och svenne banan! Love it.


Festivalskor med langosinnehåll på

RSS 2.0