måndag

Måndag och en ny, härlig vecka. Idag har vi lärt oss varför man inte ska ha en radioklocka som väckarklocka; det kan bli strömavbrott! Vi vaknade imorse av att Janne från Tompas jobb bankade på dörren.

I lördags var vi hos denne Janne och Maria och åt pestokyckling med pasta och hallon- och lakritspaj. I lördags var jag även och gymmade, har träningsvärken från hell nu. Skojar inte. Det känns som att jag har tennisbollar i armhålorna och det är omöjligt att nysa för träningsvärken i magen. För övrigt gillar jag träningsvärk, även om den är något begränsande.


I helgen har vi även införskaffat nya stekpannor á la Jamie Oliver. Att hans namn står med på stekpannan borde ju vara en garanti för att maten ska smaka very gott, eller hur?!


Jamie bor numer i vårt kök.


Igår köpte jag en odlingslåda och satte frön. Om allt går som det ska ska detta bli fyra olika sorters Chili. Nu håller jag tummarna och hoppas att jag inte dränkte de stackars fröna igår när jag sprayade dem efter planteringen.


Fortsättning följer.

Nu dricker jag kaffe och laddar inför ett kvällspass. Det börjar klarna mer och mer, och nu förstår jag faktiskt vissa ord läkarna säger. Seger!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...