badrumslistning

Idag har Tompa o pappa satt upp lister i badrummet. Det är lagom tid att göra klart nu när vi ska sälja lägenheten. Av erfarenhet vet jag att badrumslister sällan är prio 1... Eller ens prio 10.


we are the winners

Som fejjan redan skvallrat om till en del av er vann vi budgivningen igår. Har bara en sak att säga om det. HELL YEAH, FAKKING AWESOME DUDE - THIS IS THE BEST EVER! Så, nu vet ni hur vi känner.

Vi har inte tillträde till huset än på ett tag, men jag kommer nog ändå börja blogga lite smått om allt runt huset. Allt från kontraktskrivning till köksluckor och tavelkrokar. Det här är typ det roligaste som har hänt o resan i tankarna har redan börjat! Som det snurrar. Som vi ska slita. Som vi ska renovera. Men - fasen vad kul vi ska ha!

Ball som jag är (eller överpatetisk enligt vissa) har jag gjort iordning en inspirationsbok att skriva ner alla idéer som poppar upp. Oavsett om de är omöjliga, möjliga, skitbra eller skitdåliga. Bara för att liksom! Bara för inspirationens skull. För inspiration - det är något vi kommer behöva mycket av framöver!


könsbyte

Shit. Jag tror Tompa håller på att bli tjej. För tjugo minuter sen sa han "Ska vi gå o handla då?" o vi har fortfarande inte kommit iväg. För han pratar i TELEFONEN! Hallå, är inte det mitt jobb liksom?


Snygga i Tallinn.

vill ha huset!

Husvisningen igår var awesome. För oss! Det var vi o några (21 st.) kontorsnissar/barnfamiljer/desperados där o de flesta vände i dörren när de såg hur mycket jobb det var som skulle göras. Skiiitbra. För oss! Nu är det bara att hoppas på det bästa (att vi får huset om någon inte förstod det) så blir denna blogg transformed till en husrenoveringsblogg. Hur nice vore inte det?! Fett nice (om någon inte förstod det).


Mitt myspys kök? Kan bli..


Just det. Mäklaren skulle ha två visningar till för personer som inte kunde komma igår, så jag behöver någon/några som kan agera otrevliga o läskiga mördargrannar nästa vecka under visningarna. Ett extra plus om du har läskiga ärr i fejjan eller liknande. Intresserad? Hör av dig! Mvh/Desperat husköpare.

husvisning #2

Imorn är det dags för husvisning igen. Håller alla mina tummar o tår - vi vill ha hus! Renovering? Ooh ja. Dock inte lika mycket som det första huset vi kikade på där vatten rann ned längs väggen i trappen. Där en varningsskylt satt "Obs! Gå endast en person i taget i trappen". Där det växte svampar i hörnen på rummen o huset fullkomligt skrek att det vill rivas o dö så snabbt som möjligt. Nä, inte lika mycket som där.

Shiva vill ha en hundgård nu också, hon har nämligen bråkat så hon fått sparken från dagis. Pappa var hit idag o sa att inte ens han blev utslängd från lekis - o han var en r i k t i g buse - så han frågade Shiva vad hon höll på med. Hon ville verka ball o vägrade svara på frågan. Dessa ungdomar alltså. Men man kan ju inte köpa ett hus bara för att vovvis ska få en hundgård. Eller kan man..?


The buse.

bajsklivning

Igår när vi kom in från kvällsprommen:

Jag:
Uuuuh shit, jag klev i Shivas bajs när vi var ute o gick!
Tompa: Eeewwww. Varför gjorde du det?


Hm. Ja, det undrar jag också. Förmodligen för att det var så sjukt kul att tvätta skorna igår klockan halv elva när jag helst av allt ville stupa rätt i säng. Så var det nog.

ronny and ragge

Filip o Tompa lirar tv-spel.

Filip:
Har du hört uttrycket "går av för hackor"? För det har inte Tompa.
Jag: Klart jag har. Man är väl uppväxt med Ronny o Ragge for god sake.
Filip: ???
Jag: "Du är så jävla vacker, går inte av för hacker"
Filip o Tompa: ???
Jag: "Se på mig" med Ronny o Ragge!


Shit. Ronny o Ragge var en självklar del under min uppväxt. Köpte "Let's pök" av min morbror för en tjuga. Ett riktigt kap!


RSS 2.0