the sol is shining

Freakin' lovely väder alltså. Helt crazy. Älskar att sitta i solen o höra vattnet skvalpa, vilken härlig känsla! Vovvis ser inte heller alltför missnöjd ut.


najsig helg

Den här helgen har spenderats på praktiken, i soffan eller på promme. Vad fort den har gått! Praktiken är så rolig att tiden bara svischar förbi och det känns som jag vart där i tio minuter o druckit kaffe när jag går hem, soffan är wonderbar när Tompa sitter bredvid o myser o promenader med Shiva är som en dans på rosor numer, hon är så duktig vid hundmöten att jag känner mig som en stolt mamma vars unge precis lärt sig vad 1+1 är. Ja, livet leker!

Nu ska jag avsluta min najsiga helg med lite mer soffmys. Sweet bananas.

lördag

Lovely väder. Plankstek. En bärs. Mys. Friends. LÖRDAG!


Shiva fick en lagom stor pinne på kvällsprommen.

visit i huset

Idag har vi vart till da house o kollat upp lite saker. Shiva har bajsat in gården o jag har hälsat på grannen. Precis som det ska vara.


Vår lekstuga (aka gäststuga) @ wintertime.

ambulans vs IVA

Igår var jag som sagt på ambulansen. Dra mig baklänges vilken rolig dag! De sa att jag antingen hade tur att det hände så mycket eller att jag var en sån som drog på mig saker. Jag hoppas på det första. Jag var bland annat med på två bilolyckor och jag är verkligen imponerad av hur de jobbar. Poliser, ambulanspersonal och brandmän - alla var sjukt synkade o visste exakt vad de skulle göra. Allt gick snabbt, smidigt o det var faktiskt ingen som glömde bort att jag var med även fast det var en stressad situation, de förklarade vad de gjorde och varför ändå. Fick bära väskor med nackkragar o grejer i medan de bar patienter, så jag kände mig lite viktig faktiskt. Vem skulle annars bärt väskorna liksom?! Hoho...


Idag har jag varit på IVA.
Inte min grej, tror jag. Jag skulle nog ha svårt att släppa jobbet när jag går därifrån. Bli arg på människor som inte uppskattar livet och är tacksamma för att vara friska.. En hjärnskadad patient som är medvetslös efter en bilolycka hade fått bilder uppsatta på barn och familj. De berättade att han var en människa som älskade livet. Nu vet ingen hur hans liv kommer bli eller om han ens kommer vakna igen. Det jag tänkte på större delen av dagen var hur orättvist livet är. Här ligger en levnadsglad pappa som älskar att leva, resa och umgås vars liv förändrades på en sekund. Så finns det människor som förstör sin kropp och sina liv eller inte alls tänker på hur lyckligt lottade de är som faktiskt lever och finns till.

Att leva, umgås, njuta, göra sig själv lycklig och älska livet är så viktigt!
In the backseat.

världens största näsa

Igår när vi åt middag berättade jag om min superspännande dag med ambulansäventyr.

Jag: ... sen fick vi ett till larm, det var en till bilolycka och (blir avbruten)

Tompa (kollar ut genom fönstret, på vägen, lite panikslagen röst): Nej, nej, nej, NEJ!

Jag (tänker): Shit pomfritt!! En till bilolycka?! Mitt utanför fönstret?! Eller ett plan som är på väg att störta rakt in i lägenheten? Eller blir rentav självaste Barack Obama himself precis just nu mördad utanför vårt fönster??? (börjar resa mig upp från stolen för att kolla ut)

Jag: Vadå? Vad händer..?!

Tompa: Nä, det är försent nu. Men han som gick förbi hade seriöst vääärldens största näsa! (visar med handen och jämför med sin egen näsa och VIPS! så var min bilolycka bortglömd.)Nåja. Mina ambulansäventyr är såklart ingenting jämfört med världens största näsa.

grilla

Årets första grillning. Grillat kan ju vara något av det godaste som finns.. Nu kör vi hårt mot sommaren! Dissa vintern rakt av - hell yeah!
IKEAs lånekatalog

I väntan på att min personliga kock ska göra klar min middag tänkte jag glo lite i IKEA-katalogen. Finn ett fel.Såå typiskt Tompa att snatta en katalog från IKEA. Shit vad pinigt..! Okej, det var jag. Hur f-n ska man annars få tag i den?!

bingolotto

Igår spelade vi Bingolotto. Sex personer, sex lotter. Noll freakin' vinster. Räknas det som någon sorts bragd eller? Det borde ju vara större chans att någon får bingo än att någon inte får det.. Serri. Sex lotter!!


Vi hade i alla fall tur med snacksen.

RSS 2.0